Organizația PSD Bacău îl susține în continuare pe președintele partidului, Liviu Dragnea, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de facebook.

«În județul Bacău sunt proiecte importante demarate pe care le dorim continuate și finalizate, astfel încât nu peste mult timp să le dovedim românilor că știm ce avem de făcut și că ne ținem de cuvânt. Actuala conducere PSD este singura care a promovat la nivelul guvernului, pentru finanțare, proiectele județului Bacău», se arată în comunicat.

PSD Bacău mai susține că decizia instanței nu este definitivă, ceea ce înseamnă că Liviu Dragnea beneficiază de prezumția de nevinovăție până la hotărârea definitivă a judecătorilor. Organizația mai afirmă că aceia care cer demisia președintelui PSD înainte de pronunțarea unei decizii finale, încalcă grav Constituția României, Directivele Europene și standardele Comisiei de la Veneția, care garantează toate prezumția de nevinovăție.

«Sentința de astăzi nu este întâmplătoare, ea face parte dintr-o strategie pe termen mediu de a dezbina partidul si a schimba actualul guvern. Suntem solidari cu președintele Liviu Dragnea, în dificila misiune de a traversa această perioadă extrem de grea din viața partidului, cu implicații profunde în viitorul României!», se mai arată in comunicatul PSD Bacău.

Alte articole