21 iunie 2024
ActualitateOperațiune de amploare în Urechești: Doi bărbați reținuți pentru un furt de...

Operațiune de amploare în Urechești: Doi bărbați reținuți pentru un furt de 23.000 de lei dintr-un magazin

Polițiștii au desfășurat operațiuni ample în comuna Urechești, sub coordonarea Secției 10 Poliție Rurală Onești și a Poliției municipiului Onești, pentru a demasca infractorii implicați într-un furt calificat petrecut în noaptea de 15/16 mai. La data de 18 mai, cinci mandate de percheziție au fost puse în aplicare la domiciliile a patru bărbați cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani, toți din comuna Coțofănești.

Aceste acțiuni au avut loc în urma unei sesizări venite din partea unui tânăr de 18 ani, care a reclamat sustragerea mai multor pachete de țigarete și a unei sume de bani dintr-o societate comercială din Urechești, prejudiciul fiind estimat la 23.000 de lei.După perchezițiile domiciliare, polițiștii au reținut doi dintre suspecți, un tânăr de 15 ani și un bărbat de 39 de ani, pentru 24 de ore, aceștia fiind ulterior transferați în Arestul I.P.J. Bacău. Autoritățile au obținut ulterior ordonanță de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru bărbatul de 39 de ani și măsura controlului judiciar pentru tânărul de 15 ani, pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii au beneficiat de suportul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în desfășurarea operațiunilor. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat, în vederea aducerii tuturor infractorilor în fața justiției.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img