Ieri, la ora 20.20 pe Calea Adjudului din mun. Oneşti în dreptul imobilului cu nr. 153 A s-a produs un accident uşor de circulaţie în următoarele împrejurări:

In timp ce un bărbat de 37 ani, din mun. Oneşti, conducea autoturismul proprietate personală pe str. Calea Adjudului din direcţia Adjud către Oneşti ajuns in punctul susmentionat pe fondul consumului de băuturi alcoolice si a nepăstrării unei distanţe de siguranţă în mers faţă de autovehiculul din faţă respectiv un autotractor cu semiremorca s-a tamponat de acesta.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului care a fost transportat la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale, nefiind internat.

PUBLICITATE

La testarea etilotest a bărbatului de 37 ani, a rezultat o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 1 CP. urmând a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ