Consiliul Local Onesti se va intruni joi, 19 martie 2015, de la ora 14, intr-o sedinta ordinara pe a carei ordine de zi se afla mai multe puncte referitoare la organigrame din institutiile onestene. Astfel, vor fi analizate noua organigrama si statul de functii pentru aparatul permanent al primarului, dar si la Directia Generala de Asistenta Sociala, precum si la Spitalul Municipal Onesti, unde se doreste o reactualizare a structurii organizatorice.

Pentru aceasta institutie medicala, consilierii onesteni vor dezbate proiectul de hotarâre privind impartirea paturilor aferente spitalizarii de zi si concesionarea unei suprafete de teren si prelungirea contractului de inchiriere a unui spatiu situat in incinta Spitalului Municipal “Sfântul Ierarh Dr. Luca”.

Pe ordinea de zi a acestei sedinte se mai afla aprobarea unor modificari in structura bugetului local, abrogarea unor articole din Hotarârea Consiliului Local din 30 ianuarie privind exprimarea in euro a chiriilor din contractele de inchiriere de la Piata Agroalimentara din Onesti, incheierea unui act aditional la un contract de delegare a gestiunii catre SC Domeniul Public si Privat, atestarea la domeniul privat al municipiului a mai multor imobile.

Primarul Laurentiu Neghina va prezenta in cadrul acestei sedinte Raportul privind starea economica, sociala si de mediu a municipiului Onesti. Daca proiectele de hotarâre ce privesc Spitalul Municipal il au ca initiator pe consilierul Adrian Brânzaniuc, la initiativa consilierului local Gheorghe Ene va fi pus in dezbatere Regulamentul pentru acordarea titlului de “Cetatean de onoare” al municipiului Onesti.

Alte articole