2 decembrie 2023
ActualitateO nouă serie de bilete la tratament balnear

O nouă serie de bilete la tratament balnear

Casa Județeană de Pensii (CJP) Bacău a început distribuirea biletelor de tratament balnear subvenționat, din cea de-a XIII-a serie, de care vor beneficia peste 100 de pensionari și asigurați. Mai exact, pentru această serie, CJP Bacău a primit 133 bilete în stațiuni în care baza de tratament aparține fie Casei Naționale de Pensii Publice, fie unor firme private.

Este vorba despre stațiunile 1 Mai, Amara, Bălțătești, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacu Sărat, Moneasa, Nicolina, Sarata Monteoru, Tîrgu Ocna, Tușnad și Vatra Dornei. Toate cele 133 bilete le-au fost alocate automat unor pensionari și asigurați în sistemul public de pensii care și-au exprimat în scris dorința de a merge într-o stațiune în luna septembrie și au întrunit punctajul necesar.

Ei vor trebui să se prezinte la CJP Bacău, pentru a-și ridica biletul, până în data de 4 septembrie și vor avea asupra lor recomandarea de la medicul de familie ori de la cel de specialitate pentru tratamentul balnear pe care îl vor urma. Persoanele cu dizabilități, cărora le-a fost repartizat un bilet gratuit, vor prezenta, în plus, certificatul de încadrare în grad de handicap și ”Programul individual de reabilitare și integrare socială” (original și copie).Acest document se obține de la Comisia Județeană de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulte. Sejurul (data de plecare în stațiune) va începe în 11, 12, 13 sau 14 septembrie, în funcție de fiecare hotel la care vor fi cazați beneficiarii.

Să mai notăm că următoarea serie va debuta în 27, 28, 29 sau 30 septembrie.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri