La data de 8 iunie a.c. polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna Sascut, bănuit de săvârșirea tentativei la infracțiunea de viol.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 30 mai a.c., în jurul orei 20:30, în timp ce se afla pe drumul public din comuna Sascut ar fi propus unei persoane de sex feminin în vârstă de 46 ani, din aceeaşi localitate, să întreţină relaţii sexuale.

Victima s-a opus, bărbatul a încercat să o determine pe aceasta să întreţină relaţii sexuale, însă victima s-a apărat şi l-a lovit pe agresor cu o geantă în zona capului, după care a fugit acasă.

PUBLICITATE

Față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ