Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău adreseză mulţumiri unei doamne, de 37 de ani, din Bacău, pentru spiritul civic manifestat.

Doamna în cauză s-a prezentat la data de 18 octombrie a.c., la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău și a predat un portofel, pe care l-a găsit pe strada Spiru Haret din Municipiul Bacău.

În portofel se aflau mai multe documente personale, carduri bancare și o sumă de bani.

PUBLICITATE

Polițiștii au stabilit că acesta aparține unei tinere de 23 de ani, din comuna Mărgineni, care a fost invitătă la sediul unității de poliție, unde i s-au restituit bunurile pierdute.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău constată cu mulțumire că printre cetățenii județului Bacău se găsesc OAMENI cu spirit civic, care nu se pot bucura de necazul altora.

Suntem convinși că un astfel de exemplu va fi urmat și de alți concetățeni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Asa ar fi normal la toate cazurile. Eu de exemplu, cam cu o luna in urma am pierdut portofel cu toate actele, carduri si ceva banuti, pe langa curtea de apel. Dar n.am avut eu norocul asta. 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ