Ninsoare de pluș, calificare de aur

Handbal masculin/ Cupa României

6

Într-o seară în care peste o mie de băcăuani și-au demonstrat generozitatea, donând jucării copiilor nevoiași, handbaliștii CSM Bacău au obținut o splendidă victorie contra prim-divizionarei Dunărea Călărași. „Csmeii” au acces în „sferturile” Cupei grație unui succes cu 32-31 obținut dupa loviturile de la 7 metri. Golul decisiv a fost marcat de juniorul Andrei Drăgan

O seară de basm pentru handbalul băcăuan. O seară a inimilor mari și a brațelor tari. O seară ce a reunit peste o mie de băcăuani în jurul unei acțiuni de caritate („Cu o simplă jucărie poți să faci o bucurie”), care s-a împletit cât se poate de fericit
cu un meci de handbal masculin: CSM Bacău- Dunărea Călărași, în „optimile” Cupei României.

PUBLICITATE

Suporterii au luat drumul Sălii Sporturilor cu câte o jucărie de pluș destinată copiilor nevoiași, dar și cu speranța că tânăra echipă a „csmeilor” va reuși surpriza și va elimina din Cupă-prin divizionara condusă de ex-băcăuanul Adrian Petrea. Și cum dar din dar se face raiul, publicul băcăuan și echipa sa favorită au urcat în Paradis, la capătul unui meci de infarct, câștigat cu 32-31. Un meci decis la loviturile de la șapte metri, după ce la finalul celor 60 de minute scorul a fost egal, 27-27.

Cu un super-Hanțaru, gazdele au deținut inițativa în primul mitan, încheiat cu 13-12 pentru CSM, care a condus la un moment dat și cu patru goluri. După pauză, Dunărea Călărași a basculat rezultatul de la 15-17 la 18-17 pe trei goluri consecutive realizate de ex-ul Dospinescu.

Elevii lui Gabi Armanu au început o cursă de urmărire care s-a finalizat fericit in ultimul minut, atunci când Juverdianu a înscris golul de 27-27, iar Freiwald a „securizat” rezultatul ce a dus meciul în zona loviturilor de la 7 metri. Seria primelor 5 lovituri s-a încheiat nedecis (3-3), după care, la 31 egal, Dinescu a trimis în transversală, iar juniorul Andrei Drăgan a marcat golul unei victorii de aur. O victorie care duce CSM-ul în „sferturi” și readuce handbalul băcăuan în prim-plan.

CSM Bacău- Dunărea Călărași 32-31, după executarea loviturilor de la 7 metri (27-27 la finalul celor 60 de minute de joc și 13-12 la pauză).

CSM Bacău: Rusu, Freiwald, Crăciunescu- Hanțaru (8 goluri), Gal (4), Broască (3), Juverdianu (3), Cotinghiu (3), Dumitriu (2), Kurteș (2), Ionescu (1), Păunică (1), Atănăsoaie, A. Drăgan, Păunescu, Burbulea.

Dunărea Călărași: Erhan, Șelaru-Peric (5), Dospinescu (4), Lazovic (4), Grasu (3), Fotache (3), Gurkovsky (3), Timofte (2), Nosrati (1), Vartic (1), Starchenko (1).
Dan Sion


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. si totusi,l-am vazut pe viceprimarul scripat participind la eveniment , si chiar traind momentele vii ale meciului. faptul ca nu dorit sa iasa in relief , mi se pare un gest de decenta..

LĂSAȚI UN MESAJ