Un tânăr motociclist a fost urmărit pe străzile Bacăului și oprit, în final, pe strada Prelungirea Bradului, de polițiștii care doreau să-i verifice valabilitatea permisul de conducere. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost condus la secția de poliție.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

FOTO: Celina Petronela Butacu

4 COMENTARII

  1. Multi motociclisti cer respect in trafic, dar uita sa il si acorde. Sa nu mai spun de cei care iti sparg oglinda din mers, iar apoi fug ca niste terminati. Iar daca le rupi oasele, atunci se trezesc si ei sa sune la politie. Si nu in ultimul rand, sa nu uite ca si cu ,,capra” poti sa omori oameni pe strada.

    • 123 din comentariul tau se deduce ca daca sunt soferi care iti taie calea sau iti franeaza brusc in fata, etc, toti soferii sunt teribilisti. Daca esti de parere ca doar tu cel pe 4 roti meriti respect in trafic, cu mare placere mi-as pastra respectul pt alti soferi. Stima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here