In aceasta dupa-amiaza, in municipiul Moinesti, dar pe strada Livezilor, s-a produs un accident de circulatie in urma caruia o tânara a murit.

Este vorba despre o soferita, in vârsta de 29 de ani. Potrivit martorilor, masina tinerei ar fi fost acrosata de un alt autoturism, condus de un barbat, care se angajase intr-o manevra riscanta de depasire, iar in urma impactului ea n-a mai putut controla volanul si a fost scoasa de pe carosabil.

In urma impactului violent a ramas incarcerata, fiind solicitati pompierii ca sa o scoata dintre fiarele contorsionate.

Pâna au ajuns militarii la fata locului, victima era deja scoasa din masina de catre ceilalti participanti la trafic, insa nu mai avea semne vitale, fiind declarat decesul.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia si cine se face vinovat de producerea acesteia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ