La data de 20.09.2015, orele 18.46, lucratorii Postului de Politie Letea Veche, jud. Bacau, au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 de catre un bărbat în varsta de 35 ani, din localitate, despre faptul ca in perioada februarie 2015 – 20.09.2015, orele 18.40, persoane necunoscute au patruns in curtea si locuinta proprietate personala, situata in com.Letea Veche, sat. Holt, de unde au sustras mai multe bunuri.

Lucătorii de poliție deplasați la fața locului însoțiți de cun technician criminalist au constatat că bărbatul detine o locuinta pe raza satului Holt, com. Letea Veche, imobil nelocuit, întrucât acesta lucrează in strainatate.

În ziua de 20.09.2015, in jurul orelor 18.00, acesta a revenit in tara, impreuna cu familia, ocazie cu care a constatat ca din locuinta lipsesc mai multe bunuri cu o valoare estimată de 2500 lei. Totodata polițiștii au constatat faptul ca usa de acces in locuinta precum si ferestrele nu prezinta urme de fortare.

PUBLICITATE

În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de catre autori necunoscuti, a infractiunii de furt calificat, fapta prev. si ped. de art.228, al.1-art.229, al.1, lit.d din C.P..

Urmare a cercetărilor efectuate de lucrătorii postului de poliție, la data de 23.09.2015, a fost identificat autorul în persoana unui tânăr de 16 ani, domiciliat in com. Letea Veche, sat Holt. Bunurile sustrase au fost recuperate de la domiciliul acestuia și predate persoanei prejudiciate.

În continuare sunt efectuate cercetari fata de tânăr, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, fapta prev. si ped de art.228, al.1- art.229, al.1, lit.d din C.P., cu aplicarea art. 113, al.3 din C.P., urmand ca la finalizare să fie propusa solutie prin Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ