16 iulie 2024
SportMihaela Cambei aduce Aur României la Campionatele Europene

Mihaela Cambei aduce Aur României la Campionatele Europene

Într-o performanță remarcabilă, Mihaela Cambei de la Haltere-Csm Onesti a reușit să aducă prima medalie de aur a României la Campionatele Europene de Haltere de la Sofia. Competând în proba de 49 kg feminin, talentata halterofilă a impresionat cu o ridicare de 85 kg la stil smuls.

România este reprezentată la această competiție de un lot de 13 sportivi, cu Mihaela Cambei evidențiindu-se prin performanța sa excepțională. Campionatele Europene de Haltere de la Sofia se desfășoară în perioada 12-20 februarie, oferind sportivilor o platformă deosebită pentru a-și demonstra abilitățile și a lupta pentru onoruri în numele țării lor.Cu o concentrare de excepție și o abordare determinată, Mihaela Cambei a reușit să-și depășească adversarele și să cucerească aurul în proba de stil smuls la categoria sa de greutate. Realizarea sa deosebită marchează un moment de mândrie pentru sportul românesc și adaugă o filă impresionantă în palmaresul Haltere-Csm Onesti.

Echipa românească de haltere a demonstrat deja un nivel ridicat de pregătire și determinare în primele zile ale competiției, iar cu Mihaela Cambei deschizând drumul cu aur, așteptările cresc pentru restul sportivilor. România este hotărâtă să se claseze în fruntea clasamentului general și să obțină cât mai multe medalii în cadrul acestui prestigios eveniment sportiv european.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri