Poliţiştii Compartimentului Delicte Silvice din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Bacău, cu sprijinul specialistilor CRSC – Suceava – IJ Bacău, au efectuat la data de 4 septembrie a.c., verificări la o societate comercială din comuna Ghimeş-Făget, care desfăşoară activităţi în domeniul prelucrării materialului lemnos.

Din verificări a rezultat că societatea în cauză, în perioada 01.08 – 03.09.2015, a primit în vederea prelucrarii, cantitatea totala de 60,93 m.c. lemn lucru specia răşinoase, fără documente legale de provenienţă.

S-a dispus măsura sancţionării contravenţionale a societăţii în cauză cu amendă în valoare de 10 000 lei şi confiscarea cantităţii totale de 60,93 m.c. material lemnos, care a fost predat OS Ghimeş – Făget in vederea valorificării.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ