Mașină în flăcări la Comănești

0

Miercuri, 22 februarie 2017, la ora 11:37, Garda de Intervenție Comănești din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești a fost solicitată să intervină în orașul Comănești, strada Republicii, pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism. Imediat, la fața locului s-au deplasat patru pompieri militari, cu o autospecială cu apă și spumă.

La sosirea salvatorilor la locul intervenției aceștia au constatat că incendiul se manifesta la un microbuz (de tipul 8+1 locuri), ce era parcat. Incendiul a fost observat de câțiva trecători care au luat măsura anunțării conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 40 de ani, ce se afla într-un magazin din apropiere. Conducătorul a încercat cu ajutorul unui stingător să limiteze propagarea incendiului până la sosirea pompierilor, însă flăcările cuprinseseră mare parte din vehicul.

Prin intervenția rapidă a pompierilor militari incendiul a fost lichidat la ora 11:55. De menționat este faptul că nu s-au înregistrat victime.

PUBLICITATE

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit electric, a ars interiorul microbuzului în proporție de 80% și s-au deteriorat caroseria și compartimentul motor.

Foto & video: ISU Bacau

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ