FOTO: ISU Bacău

Miercuri, 22 februarie 2017, la ora 17:06, Garda de Intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău a fost solicitată să intervină în municipiul Bacău, strada Căpitan Ioan Boroș, pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă din gospodăria unui bărbat, în vârstă de 65 de ani. Imediat, la fața locului s-au deplasat opt pompieri militari, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

La sosirea salvatorilor la locul intervenției aceștia au constatat că incendiul se manifesta la o magazie anexă, cu pereții din lemn și acoperișul cu astereală din lemn și învelitoare din plăci de azbociment. Construcția era compusă din două containere cu pereții de tip sandwich, cu o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați fiecare.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:00.

Prin intervenția promptă, rapidă și eficientă a pompierilor salvatori băcăuani s-a reușit limitarea propagării incendiului către vecinătăți și implicit a pagubelor materiale. De menționat este faptul că nu s-au înregistrat victime.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un utilizarea focului deschis în spații deschise, au ars aproximativ 40 metri pătrați de magazie și bunuri din interior.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ