Sâmbătă, 18 februarie, la Bacău a avut loc Conferința Regională Moldova Intergrupuri-2017- „Dependență-Servicii-Recuperare–Recunoștință“. Manifestarea publică a fost organizată de către Centrul “Izvorul Tămăduirii” Bacău alături de Centrul pentru sănătate „Oxigen” din municipiul Bacău.

Astfel, aproximativ 100 de persoane participante ce aparțin Grupurilor din întreaga Moldovă (Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Bacău, Suceava) au participat la Conferința Regională Intergrupuri Moldova. Au fost prezenți și reprezentanți ai grupurilor Radu Vodă, Constanța, Chișinău și Bălți (Republica Moldova).

Cu prilejul întâlnirii, grupurile prezente din întreaga Moldovă și-au istorisit experiențele de viață și evoluția de la dependența gravă până la vindecare.

PUBLICITATE

„Tema conferinței a fost „Dependența-Servicii-Recuperare–Recunoștință“. Personal, mulțumesc personalului de la Centrul pentru sănătate „Oxigen” și celor de la Centrul „Izvorul Tămăduirii” care au făcut posibilă această întâlnire!“, a precizat preotul Liviu Burlacu, manager al Centrului Oxigen și coordonator al Centrului Izvorul Tămăduirii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Sa aveti multa bucurie in inima de la bunul Dumnezeu, ca sa puteti da cu dragoste tot ce aveti de dat.multumesc in numele unui bucuros care e bine.
    de pe mainile voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ