Mărgineni: Un șofer beat a vrut să fugă de polițiști

1

La data 21 martie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii au depistat pe DJ 119B, pe raza comunei Mărgineni, un autoturism care se deplasa cu viteză redusă și pe o traiectorie sinusoidală.

În urma semnalizării regulamentare de oprire efectuată de polițiști, conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză.

După aproximativ 2 km, polițiștii au identificat la volanul vehiculului un bărbat de 38 ani, din comuna Măgura pentru care, în urma verificărilor, s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

PUBLICITATE

De asemenea, în urma testării bărbatului de 38 ani cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub infleunța băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ