“Înainte de fiecare vernisaj, cei care suntem prietenii Vioricai inca mai asteptam un telefon de la ea, cu impulsul simplu, dar atât de convingator: «Hai la vernisaj! ». Apoi, auzeai imediat râsul ei plin de viata…

Haideti la vernisaj! Vineri, pe 11 noiembrie, ora 17.00, la Galeriile FRUNZETTI si Galeria Noua, va fi vernisajul Vioricai Zaharia, de care ne este dor. Ne este dor de artista Viorica Zaharia, ne este dor de buna ei dispozitie, ne este dor de prietenia ei.

Bucuria ei, tristetile si mângâierile, împlinirile si uneori, nemarturisirile ei (cine nu pomeneste în evocarea ei marea discretie?!), toate acestea, si mai mult decât atât; marea ei inima se reflecta în picturile la care a lucrat cu pasiune arzatoare, de aceea expozitia retrospectiva de vineri, care cuprinde peste 200 de picturi, este una în care întâlnim teme diverse, ele cuprind partea cea mai frumoasa din viata unei artiste, al carei zbor a fost frânt prea devreme…

PUBLICITATE

Viorica Zaharia, în marea ei generozitate, continua sa daruiasca: lumina, culoare, fluturi, jocuri din lumea copilariei, cifre, semne, sentimente, sentimente…”

Textul a fost scris pentru toti prietenii artistei, de coordonatorul de proiect Geanina Ivu-Vlad.
Prezinta Ilie Boca, Vasile Craita-Mândra si Iulian Bucur.

Cu aceeasi ocazie va fi lansat si albumul de arta “Viorica Zaharia”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ