primarul Bacăului, Cosmin Necula

Prefectul judetului Bacau, Ioan Ghica, a emis ieri dupa-amiaza ordinul de convocare a noilor consilii locale rezultate in urma alegerilor din 5 iunie, conform procedurilor legale.

In Bacau, forul legislativ al orasului se va reuni joi, 23 iunie, de la ora 12.30, la sala de sedinte a Centrului de Afaceri si Expozitii.

In cadrul sedintei, primarul ales Cosmin Necula, al carui mandat a fost deja validat de Judecatorie, va depune juramântul si isi va incepe efectiv mandatul de patru ani in fruntea urbei.

Dupa sedinta, el isi va ocupa si biroul din cladirea Primariei.

Totodata, se vor sti cu siguranta si numele celor doi viceprimari, iar daca in ultimul ceas nu se intâmpla nimic, acestia ar putea fi Constantin Scripat (PMP) si Dragos Stefan (ALDE).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

15 COMENTARII

  • Dacă studiezi diferite evenimente istorice ai sa cosntati ca marile personalități care au salvat omenirea făceau parte din alte “epoci”. Informează, despre Scripat, înainte sa faci afirmații care te depasesc

 1. Sportul și sportivii domnilor îi mai amânăm mult ca sincer nu știu dacă cineva ar putea sa mai aibă răbdare în acest fel….NU UITAȚI TOȚI SPORTIVII BACAULUI NU ȘI-AU MAI LUAT SALARIILE DIN DECEMBRIE!!!!
  Domnule primar haide-ți un pic mai repede…..ca facturile și statul pe care îl reprezentați nu au aceeași toleranta și la incasare!!

 2. Nicule, tu n-ai idee ce inseamna ,, performante, rezultate” doar bagi strambe ! De ce nu ii angajezi tu sau de ce nu le oferi tu cate un loc de munca, sa vedem daca te refuza cineva. Nu uita ca mai sunt si elevi si studenti care fac performanta si ei trebuie sa se alimenteze corespunzator sa poata face fata cerintelor de la scoala sau de la sport. Nu cred ca e corect ca sportivii sa munceasca din decembrie fara sa primeasca nimic.Nici macar bani pentru detergent sa-si spele echipamentul si sa nu puta a transpiratie la antrenament sau la meciurile la care tu n-ai fost niciodata!!! Probabil ca nici pe bicicleta nu stii sa mergi dar nu conteaza ca doar ai post bun la primarie sau consiliul local,salariu barosan si la timp si masina de servici.In rest , daca nu ai ce face ARUNCI O PIATRA IN BALTA SI 100 DE OAMENI CU CREIER IN CAP, NU O MAI POT SCOATE!!!

 3. Sa nu uitati sa scoateti la concurs posturile de directori de scoli si licee asa cum ati promis.Exista directori de licee care stau in acele scaune din 2004!!Au fost pe rand,directori adjuncti,apoi,directori principali dar parca ar fi unsi pe viata acolo in vreme ce sunt multi alti profesori si mai seriosi si mai competenti.De exemplu,la CNP Pedagogic,as sustine-o pe doamna profesoara,Lavinia Baisan pentru ca e un cadru didactic serios si isi respecta angajatii,spre deosebire de ceilalti doi directori.

 4. În primul rand…..pt nicusor….îmi pare rău să îți spun dar gradul de inteligenta de care dai dovada e sub mediocru….sincer…nu uita ca aceste întâmplări se pot repeta și în alte domenii cât despre faptul ca te ai găsit deștept tu sa mă trimite ți pe mine la munca ….te întreb. …de unde ștîi ca nu și muncesc deja…?..nu ca nu as fi făcut-o tot anul pe teren…dar te întreb doi la mana care mai e seriozitatea marilor edili în momentul în care nu își mențin promisiunile…? Sau mai bine spus nu își respecta contractele așa cum nu sa respectat nici cel de pe milcov . ..nici cel cu centura ocolitoare..nici cel de reabilitare a pasajului subteran de pe strada gării etc? De astea ce mai zici? Când ai sa vrei un drum mai bun sau o imagine mai buna sper și tu la rândul tău sa fii trimis la plimbare așa Cum o faci și tu cu mintea ta îngustă și săracă neajutorata

 5. Draga Diana,
  directorii de scoli sunt numiti cu delegatie de Inspectoratele scoalre, iar concursurile se fac de catre Ministerul Educatiei. Primarul ales a vorbit despre concursuri la nivelul primariei, acolo unde are comnpetente.

  • Parca era vorba sa se organizeze concurs si la nivelul conducerii inspectoratelor si scolilor,nu?Acum s-au razgandit?Nu este normal sa fie numiti directori prin delegatie si mai ales,oameni nepotriviti in sensul ca ridica tonul la angajati fara motiv doar din dorinta de a-i intimida sau a-i face sa se simta “supusi”.Asa ceva nu trebuie sa fie pus in scaunul de director.Sa se mai maturizeze mai intai si sa invete sa-i respecte pe ceilalti, sa fie corecti,nu parsivi sau sa se razbune fara motiv intemeiat pe unii colegi.

LĂSAȚI UN MESAJ