La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii au efectuat cercetări pe DN 11, în afara localității Măgura, pentru a stabili împrejurările producerii unui accident rutier cu victimă.

Astfel, din primele activități desfășurate de polițiști la fața locului a rezultat că un tânăr de 27 de ani, din comuna Săucești, în timp ce conducea o motocicletă, pe direcția Bacău-Onesti, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabila și a lovit un copac.

In urma accidentului a rezultat decesul motocilistului.

PUBLICITATE

În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

  1. Deci, nu! Dosarul penal a fost intocmit in cauza, nu pe numele motociclistului. Daca se va ajunge la concluzia ca a fost accident provocat de motociclist, dosarul se va inchide; daca se vor gasi dovezi ca accidentul a fost provocat de altcineva, se va merge in acea directie.

  2. Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă. Sincere condoleante, putere si tarie sufleteasca familiei indurerate! Dumnezeu sa te aiba in paza si ramas bun …. copil inocent cu par balai …..

LĂSAȚI UN MESAJ