Luptatorii bacauani isi continua seria succeselor pe 2016. La Cupa României pentru juniori, desfasurata la finalul saptamânii trecute, la Bucuresti, bacauanii de la SCM, CSSS si CSSM au contabilizat sase medalii cucerite la patru categorii de greutate.

La 120 kg, Razvan Bitere (SCM Bacau) a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, la fel ca Nicu Ojog (CSS Bacau), la 84 kg si Irinel Botez (SCM Bacau) la 66 kg. De altfel, la 66 kg, intreg podiumul a avut o configuratie bacauana, Irinel Botez fiind flancat de Alexandru Dosoftei (CSSM) si Alexandru Solomon (SCM).

In fine, bilantul luptatorilor de pe Bistrita a fost completat de medalia de argint obtinuta de Claudiu Pal (SCM) la 60 kg.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ