Sala Casei de Cultura a Sindicatelor din Onesti a fost luata cu asalt de liceeni pentru a urmari un spectacol plin de eleganta si mister. Este vorba de Concursul “Lady’ s&Mister Bond” Colegiul National “Grigore Moisil”, care a fost organizat de catre clasele a XII a G (diriginte prof. Marioara Brescan) si a XII-a D (diriginte prof. Ana Maria Chelaru), de la acest colegiu. Juriul care a avut „misiunea de a deslusi misterul” concursului de frumusete, a fost format din profesori, elevi, reprezentanti ai sponsorilor alaturi de care s-a aflat si consilierul local Alexandru Cristea, membru in Consiliul de administratie al colegiului.


PUBLICITATE

Prima proba a concursului, cea a tinutei de zi, a aratat un numar de opt concurenti si opt concurente, cu totii plini de viata si de optimism, ce s-au bucurat de fiecare moment petrecut pe scena Casei de Cultura. Ei si-au pus in valoare talentul dar si seriozitatea, fiind gata de a se autodepasi, pentru realizarea unui show spectaculos. Asa a fost si la proba de dans, la care concurentii au imbracat tinute la fel, ei având o evolutie artistica “la inaltime”. Concursul a avut si o proba – surpriza, prin care s-a testat spontaneitatea concurentilor, ei trebuind sa gaseasca rime potrivite anumitor cuvinte ori sa “improvizeze” o reclama comerciala pentru un produs, ce a fost mentionat de catre prezentatorii spectacolului.

Proba de talent si aptitudini artistice “a dat frâu liber” celor care s-au aflat in lupta pentru obtinerea premiilor acestui concurs. Astfel, concurenta Elena Cristea a dat glas unui frumos cântec popular, Roberta Giulia Petcu a interpretat o scurta lucrare simfonica la flaut, iar Ionut Grigoras a realizat un desen in contratimp.

Elisabeta Chiritoiu a cuprins intr-un monolog “o zi din viata unui adolescent”, iar alti concurenti au prezentat momente artistice in care s-au aflat “pe aripile dansului”. La aceasta proba au impresionat o demonstratie de karate a concurentei Alexandra Bordei precum si prezentarea unor scenete comice. La interpretarea unor melodii de muzica usoara au stralucit concurentele Costina Craciun si Andrada Baroti, in cadrul spectacolului evoluând pe scena si vedetele onestene Madalina Alupoaie si Andrada Bratovianu (care s-au remarcat la mai multe concursuri nationale). La proba tinutelor de seara, cu multa eleganta concurentii s-au intrecut sa fie la inaltime, astfel ca au fost sustinuti prin ropotele de aplauze.

In cadrul Concursului “Lady’s & Mister Bond” Colegiul National “Grigore Moisil” au fost acordate premii ce au apreciat fotogenia, popularitatea, spontaneitatea, naturaletea concurentilor. Daca “Miss Popularitate” a fost desemnata Maria Abaza, de titlul de “Lady‘s Bond” Colegiul National “Grigore Moisil” s-a bucurat concurenta Costina Craciun, in timp ce râvnitul titlu “Mister Bond” de la acest colegiu a revenit concurentului Ionut Hârjanu. Mentionam ca la buna organizare a acestui spectacol au contribuit si profesorii Elena Mandel (consilier educativ), Simona Codreanu, Constantin Jupenschi si Mihaela Vasilache, iar urmatorul concurs de frumusete de pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Onesti va fi organizat de catre Colegiul National “Dimitrie Cantemir”, la sfârsitul acestei saptamâni.

Alte articole