Agas: Si-a injunghiat fratele cu un cutit

*agresorul a fost retinut si este cercetat pentru tentativa de omor * victima a fost transferata in stare grava la un spital din Iasi

0

O cearta intre doi frati din Agas s-a terminat cu unul dintre ei pe patul de spital si in stare grava si cu celalalt in catuse.

Pe fondul consumului de alcool, autorul, in vârsta de 35 de ani, s-a luat la cearta cu fratele sau mai mare, de 44 de ani.

Martor la altercatie a fost ce de-al treilea frate de 39 de ani. Se pare ca cel mai mic nu s-ar fi inteles cu care dintre ei sa mearga la munca a doua zi si la un moment dat s-a enervat, a pus mâna pe un cutit si l-a injunghiat pe barbatul de 44 de ani.

I-a aplicat trei lovituri in zona toracica, iar victima s-a prabusit la pamânt. O vecina a sunat imediat la ambulanta iar ranitul a fost preluat imediat de un echipaj medical.

„Pacientul a fost transportat la Spitalul Comanesti de unde, cu ajutorul unei echipe medicale de urgenta cu medic, a fost directionat catre Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, având multiple plagi injunghiate la nivelul toracelui si a fost suspus unei interventii chirurgicale de urgenta”, a declarat dr. Adrian Colibaba, director medical la Serviciul Judetean de Ambulanta Bacau.

Potrivit oamenilor din sat, agresorul ar fi incercat sa fuga, insa a fost prins imediat si dus in catuse in fata procurorilor.

„Eu eram in curte si am auzit cum tipa sa se duca cineva sa-l ajute. Ne-am dus acolo si era cazut jos, plin de sânge. Nu mai putea vorbi. Fratele care l-a taiat a venit apoi aici la mine, a intrat in casa si a zis sa-i dau bani ca sa fuga, dar i-am spus ca nu am. A venit apoi politia si l-a luat”, spunea Mihaela Erdeli, vecina.

„A avut loc o discutie in contradictoriu care a degenerat in altercatie, iar autorul i-a aplicat victimei trei lovituri cu un cutit in torace. Autorul este cercetat pentru infractiunea de tentativa de omor, raportat la violenta in familie”, a declarat procurorul Cristinel Ciocânta, purtator de cuvânt la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau. Pentru fapta sa, individul de 35 de ani risca pâna la 12 ani de inchisoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ