Bune si rele in amicalul sustinut sambata de FCM Bacau contra lui FC Botosani. Luminile vin din aparare. Defensiva agalben-albastrilor” continua sa tina steagul sus. Nu se complica si rezolva atacurile adverse cu destula facilitate. Dupa jocul de sambata, apararea FCM-ului a ajuns la 365 de minute fara gol primit. O serie demna de luat in seama, chiar daca, pana acum, Bacaul s-a luptat doar cu divionare B. In fata Botosaniului-o echipa destul de tehnica si care sta bine in teren-David si compania si-au facut din nou datoria. Au fost si cateva emotii, Geaman fiind de doua ori depasit (cu complicitatea terenului alunecos) de M. Matei in debutul reprizei secunde, insa poarta bacauana a ramas si de aceasta data neperforata.
Umbrele s-au ingramadit in atac. Vechea problema: ineficacitatea. In acest ultim amical, echipa antrenata de Cristi Popovici a fost conditionata de lipsa demarcarilor si de jocul destul de static. Chiar si asa insa au aparut destule ocazii de gol la buturile adverse. Din pacate, si-au reintrat in rol si ratarile. Astfel, Petcu (min. 30-sut telefonat din pozitie buna), Geaman (min. 70 si 90, reluari periculoase) si Neagu (min. 63-sut in portar in urma unei lansari a lui Dornescu si min. 80 -“parabola” la o palma de vinclu la o actiune initiata de Trofin) l-au gratiat pe Bors.
In aceasta saptamana, FCM Bacau va sustine ultimele doua jocuri de verificare inaintea inceperii returului, ambele in compania unor divionare A. Joi, bacauanii se vor deplasa pe terenul Politehnicii Iasi, in timp ce sambata, ei vor primi vizita Vasluiului.
In intalnirea cu FC Botosani, Cristi Popovici a folosit urmatoarea formula de echipa: Bogdan-Codreanu, David, Bojescu, Ganea-Doltea, Trofin, Spirodon, Gheorghiu-Petcu, I. Matei. Pe parcursul jocului au mai intrat: Manea, Ignatescu, Geaman, Dornescu, Neagu, Isac, Mavriche.
FC Botosani: Bors-Straton, Filip, Sevaciuc-Ov. Ciobanu, Dogaru, Hrica, Horovei, Grigorita-Andries, Holban. Au mai evoluat: Letos, M. Matei, Bejan, Gherine.Scris de Dan SION

Alte articole