In ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău de ieri s-a hotărât constituirea comisiilor mixte pentru evaluarea pagubelor și acordarea a 17 locuințe modulare pentru populația afectată din Slănic Moldova și Moinești.

Luni, de la ora 18.30, la sala mică a Palatului Administrativ, prefectul județului Bacău, doamna Maricica Luminița Coșa a condus ședința extraordinară a Comitetului județean pentru situații de urgență.

In cadrul ședinței a fost analizată situația în județ creată de ploile abundente din ultimele zile și s-a adoptat, prin hotărâre, constituirea comisiilor mixte pentru evaluarea pagubelor, precum și acordarea pentru utilizare în folosul persoanelor afectate a 15 construcții ușoare din elemente modulare în administrarea unității administrativ-teritoriale Slănic Moldova și 2 în administrarea unității administrativ-teritoriale Moinești.

Acestea vor fi amplasate în locuri identificate de unitățile administrativ-teritoriale și se va asigura locuirea pentru persoane în condiții de igienă și siguranță prin Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Direcția de Sănătate Publică.

Anunțuri publicitare

Alte articole