La Pensiunea Balta Albastra din comuna Letea Veche, cu ocazia Zilei Invatatorului, pe 30 iunie, a avut loc o intâlnire de suflet a tuturor dascalilor de… ieri, si de azi.

La invitatia organizatorilor – Emil Paduraru, Dorina Ciudin si Marina Anghel -, peste 50 de educatoare, invatatori si profesori, de la toate cele cinci scoli din Letea Veche, au raspuns „prezent” la acest eveniment, primul de altfel de asemenea anvergura si care se doreste a fi inceputul unei traditii. Cele câteva ore petrecute impreuna au oferit cadrelor didactice prezente sa asiste la un remember fotografic, dar si la o reusita expozitie de pictura a maestrului Gr. Dalban.

Au fost si diplome de onoare si flori pentru toti slujitorii scolii letene, care au participat si la un frumos program artistic sustinut de Ansamblul folcloric local „Meleaguri letene” (indrumator O.Todirica), alaturi de solistele de muzica populara Oltita Todirica, Irina Sabau, Stefania Patru, precum si de viitoarele stele ale muzicii usoare Stefania Iustina Custura, Dario Trifan si Bogdan Miron.

PUBLICITATE

Clipe de neuitat au fost traite si la masa festiva, când au fost rostite cuvinte emotionante de catre seniorii invatamântului letean, de primarul comunei Petru Dochiei, de directorul scolii prof. Lucian Gora si de fostul director, prof. Emilia Custura. A fost o intânire reusita, laudabila, demna de urmat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Laudabila initiativa, dascalii nostri de ieri si de azi merita aplauze la scena deschisa. Pacat ca evenimentul este umbrit de prezenta acelui primar care nu are nici o legatura cu scoala, in afara de faptul ca este frate cu incultura, a luat la bac o medie de 2 ( si ceva), iar pe odrasla lui a inscris-o la Liceul Pedagogic cu adeverinta falsa de apartenenta la etnia romilor, pentru ca media de absolvire de la capacitate era cu mult sub media de admitere in liceu!!!! Tot ce am scris se poate verifica!

  2. Nu se putea să nu apari tu, renumitul Andrei. În afară de faptul că știi să ataci această persoană, mai știi să faci ceva? Chiar nu era locul aici. Se vede că nu-l suporți, dar ai alte căi de comunicare cu el. Se vede clar că ești o persoană frustrată, …care mereu își consumă energia invidiindu-l pe acest om… în loc să-ți definești propriul scop și să încerci să-l atingi, Da este un om , ( adevărat fără o hârtie la bază care să-i certifice acel bacalaureat ) , dar chiar pentru asta trebuie mereu să fim penibili?? Mai sunt în lumea aceasta oameni ca el și au mai fost conducători fără studii, diplome, etc, dar chiar nu vedem și ce face bun acest om? Da , a demonstrat și de această dată, că el, Petrișor , omul, este iubit și dorit în această funcție de oameni.Și s-a văzut asta din scorul enorm avut în avans față de contracandidați. Ne-am săturat de tine, Andrei ! Aici chiar nu era locul tău.Înțelege, că acest om a făcut și face cu sufletul multe lucruri pentru oamenii din jurul său.Ce să-i faci , este iubit! Are aura lui pe care tu nu o să o poți avea în veci.Așa cum îți spuneam , caută un scop și încearcă să-l atingi.Degeaba îi sufli în ceafă, ești penibil, penibil …..Gata , ajunge! Spune ceva de eveniment, despre asta este vorba….

  3. Stimate domn cotribuabil (al lui Petrisor), iata ce am scris despre eveniment:,,Laudabila initiativa, dascalii nostri de ieri si de azi merita aplauze la scena deschisa”. Dar cand veni vorba de cuvintele emotionante rostite de catre tovarasul la adresa dascalilor, mi-au venit in minte toate marsaveniile facute de catre acesta, ceea ce am mentionat eu mai sus nu sunt decat o parte, dar daca tot ai insistat, sa mai pomenim si de altele. Sa facem un exercitiu de imaginatie si sa vedem ce fel de oameni pot iubi un om care: a facut declaratii false la APIA pentru obtinerea de fonduri nerambursabile pentru cresterea animalelor, desi nu avea picior de vita sau ovina in curte, a creat prejudicii primariei de miliarde, constatate de curtea de conturi, facand cheltuieli nejustificate de ,,iti sta mintea in loc” ( 300 litri de vin cumparate din bugetul local, facturi telefonice platite din bugetul local pentru apeluri telefonice de tip,,enjoy”, etc.), reparatii fictive la scolile dascalilor pe care ii lauda cu ipocrizie si exemplele pot continua, din pacate pentru locuitorii comunei. Iar faza cu odrasla inscrisa la Liceul Pedagogic cu adeverinta de rrom este de notorietate, si cred ca este un subiect gras petru orice reporter de investigatie. Domnule contribuabil, ai impresia ca sunt invidios pe aura lui? Nici vorba, ii deplang pe locuitorii onesti din Letea Veche si cred ca au dreptul sa fie corect informati de adevaratul caracter al acestui…..domn. Acesta este mesajul pe care am vrut sa-l transmit.

    P.S. Ai uitat sa mentionezi de cele cateva sute de votanti cu vize de flotant sau de domiciliu adusi special pentru votare si care nu locuiesc nici o secunda in Letea Veche, daca tot ai pomenit de scorul ,,enorm” avut in avans, ii gasesti pe listele suplimentare. Aa, scuze, toate chestiile astea nu sunt penibile!

LĂSAȚI UN MESAJ