Veronica Dumitrascu vrea lucrari de calitate in cartier/Foto: Ramona Ionescu

– o bacauanca care locuieste pe strada Letea nr. 1 trage un semn de alarma pentru autoritati – femeia vrea sa-si imbunatateasca confortul si cere Directiei de Servicii Publice sa imprastie in spatele blocului o masina de pamânt si sa readuca terenul la acelasi nivel – ea mai solicita ca autoritatile competente sa amenajeze o rampa de gunoi, pentru ca tomberoanele nu sunt tinute in custile metalice, iar toata mizeria de la ghena ajunge pe spatiul verde, fiind imprastiata de vânt, sub ferestrele locatarilor

Doleantele Veronicai Dumitrascu curg ca intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor. Femeia locuieste la parterul blocului nr. 1 de pe strada Letea si spune ca vrea sa aiba la bloc conditii ca intr-un oras european.

Lista de cereri adresate municipalitatii incepe cu toaletarea copacilor din jurul blocului, amenajarea spatiului verde din spatele blocului distrus in urma sapaturilor care au avut loc pentru schimbarea conductelor vechi, repozitionarea containerelor in care se depoziteaza gunoiul menajer si asfaltarea aleii de lânga scara A.

PUBLICITATE

“Am facut numeroase demersuri la Primaria Bacau, solicitând toate aceste lucruri. Copacii la care fac referire sunt mai inalti decât blocul, sunt foarte batrâni si pun in pericol viata proprietarilor. In imediata apropiere se afla un copac mare si uscat, care se poate prabusi peste noi la prima vijelie. O alta problema care ma deranjeaza este aceea ca angajatii de la salubritate nu pozitioneaza tomberoanele in locul amenajat dupa ce le golesc, iar toata mizeria ajunge sub geamul nostru. Si daca am pomenit despre ghena, n-ar strica sa fie reparata si aleea care duce in spatele blocului. Au fost refacute trotuarele, asfaltata soseaua principala, iar aleea aceasta a ramas ca o ulita de tara”, declara Veronica Dumitrascu, locatara.

Femeia spune ca a fost de nenumarate ori la primarie ca sa prezinte si sa-si sustina cauza in fata unor responsabili, insa, desi a discutat la audiente problema, cei care au ascultat-o nu s-au mai tinut de cuvânt. Astfel stând lucrurile, ea a intocmit o scrisoare deschisa pentru autoritati, in care le insiruie acestora o serie de probleme ce nu mai suporta amânare. “Chiar daca locuiesc pe strada Letea, vreau sa beneficiez de aceleasi conditii de care se bucura bacauanii din Centru. Poate sa zica lumea ce-o vrea, insa, mie nu mi-e rusine sa spun lucrurilor pe nume. Si noi, cei care avem vedere in spatele blocului, suntem platitori de taxe si impozite locale, si tocmai de aceea, vreau ca primaria sa-mi asigure confortul dorit”, declara Veronica Dumitrascu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ