Ieri, la ora 14:00, lucrătorii Postului de Poliţie Agăş, în timp ce acţionau pe raza com. Agăş, sat Beleghet, pe DN 12A, l-au depistat în flagrant pe numitul Gabor Cristian, de 38 ani, din com. Agăş, sat Beleghet, jud. Bacău, în timp ce conducea autoturismul, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 335 din C. Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

Lucrători din cadrul Biroului Rutier Bacău cu ocazia exercitării atribuţiilor de serviciu pe DJ 119A pe raza com.Sascut, jud.Bacău, la data de 27.07.2015, ora 18,00, au oprit pentru control un moped, condus de un bărbat de 39 ani din com.Sascut, jud.bacău.
Cu ocazia verificării în baza de date a Poliției Române s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, prevăzută de art.335 alin.1 din Codul penal.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ