Prezent, sâmbata, in Bacau, la o intrunire regionala a liberalilor din zona Moldovei, presedintele interimar al PNL a declarat ca arestarea preventiva a fratelui presedintelui Basescu reprezinta o chestiune grava.

“Este, poate cea mai grava problema cu care ne-am confruntat in ultimii 10 ani. Aceasta chestiune are o asemenea gravitate incât noi, politicienii, trebuie sa ne retragem din discutii si sa lasam procurorii si judecatorii sa-si faca treaba” – a spus Johannis.

“Eu vreau sa stiu daca presedintele tarii mele este implicat. Nu ma intereseaza daca Mircea Basescu este vinovat sau nu, ma intereseaza pâna unde merge implicarea presedintelui Basescu. Acest scandal ne-a adus o imagine extrem de negativa in cancelariile occidentale si, cu cât mai repede primim lamuriri certe, cu atât mai bine.

Daca as fi fost eu in pozitia presedintelui Basescu, as fi demisionat”, a mai spus presedintele interimat al PNL.

In ceea ce priveste intâlnirea de la Bacau cu liderii organizatiilor liberale din judetele Moldovei, Klaus Johannis a spus ca aceasta a atins probleme organizatorice ale partidului inaintea congresului. El a precizat ca totti liderii PNL vor fi alesi individual, fiind exclus votul pe lista.

“E timpul revenirii la principiile competitiei in partis” – a spus el.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Tariceanu cel care nu avea bani pt profesori in 2008?la ce sa-l alegem pe trogoloditul ala?iar partidul de care vorbesti nu mai are legatura cu basescu.esti in urma cu informatiile.

  2. Fara sa fiu cumva pesedist, remarc cu sincera stare de voma cu ce derbedei se asociaza Stavarache si in general liberalii de azi. Sambata, pe la ora pranzului, pe sensul interzis din fata PNL Bacau a venit un golan cu BMW, B 111 P##. Dupa ce omul a mers, asadar, 100 metri pe sens interzis, a parcat in fata sediului, a descalecat de pe tanc si rumegand cu un misto pestilential dintr-o guma amarata, a inceput sa copiteze catre intrare, cu un aer de mahar de ziceai ca e JFK dupa ce a violat o turma de gaini. Asemenea specimene finanteaza partidele si traiesc de pe urma contractelor publice, asemenea golani constituie anturajul unui Stavarache si, din pacate, a unui Johannis pe care l-as fi votat pana sambata asta. Dar nu si dupa ce am vazut cu cine este prieten.

LĂSAȚI UN MESAJ