Circuitul bacauan “Speed Park” a gazduit ultima intrecere a sezonului national de karting: Cupa României. La fel ca si la etapa de final a Campionatului National, desfasurata tot in Bacau, Cupa României s-a bucurat de o participare numeroasa.

Astfel, in weekend, 44 de piloti s-au intrecut la cele sase clase, grila de start cu cei mai multi sportivi fiind cea de la KZ2, cu 12 concurenti. La aceasta clasa, valoarea bulgarului Stefano Lovchaliev a iesit din nou in evidenta, pilotul de la sud de Dunare beneficiind in prima mansa si de iesirea de pe circuit a campionului Aldrin Opran, plecat din pole-position.

Lovchaliev nu a fost singurul bulgar care a trecut primul linia de sosire, Kristiyan Hristov impunându-se la Rotax Junior, clasa cu cei mai putini piloti: doar trei.

PUBLICITATE

Lupta foarte strânsa si la Promo BB, acolo unde Mircea Marco Patru si-a adjudecat mansa intâi dupa o trecere foarte frumoasa in primul tur printre David Niculescu si Ayan Prodea, in timp ce la Mini, Nicolae Ionescu Pocol i-a devansat pe Mihai Suteanu si Serban David.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ