Primarul ales Cosmin Necula a fost validat, joi, de catre o instanta a Judecatoriei Bacau, in functia de edil sef al municipiului Bacau. Evenimentul a avut loc la ora 12, iar sedinta, care a durat cinci minute, a fost una de consiliu, cu usile inchise publicului.

La iesire, Cosmin Necula a declarat ca este dominat de un sentiment de echilibru, pentru ca de echilibru are nevoie si orasul in aceasta perioada.

„Este nevoie de echilibru din partea tuturor celor care iau parte la administrarea Bacaului, este nevoie de echilibru si responsabilitate in cheltuirea banilor publici. Intind mâna tuturor partenerilor, celor care vor sa isi aduca o contributie la dezvoltarea localitatii”, a spus primarul ales.

PUBLICITATE

Acesta a precizat ca va prelua tot ce a fost bun in administratiile locale de pâna acum. In acest context, s-a referit si la proiectele initiate in perioada mandatelor de primar ale lui Dumitru Sechelariu, respectiv soseaua de centura si zona metropolitana denumita „Bacaul Mare”.

„Soseaua de centura este absolut necesara pentru dezvoltare. Iar o zona metropolitana precum Bacaul Mare ar insemna un motor de dezvoltare economica foarte puternic”, a spus Cosmin Necula. Primarul si-a propus sa depaseasca toate animozitatile politice, pentru ca proiectele importante pentru comunitate sa se deruleze fara sincope.

Numirea oficiala in functia de primar al municipiului Bacau a lui Cosmin Necula va avea loc la prima sedinta a noului consiliu local, pe care o va convoca prefectul, si unde primarul ales va depune juramântul. Sedinta ar putea avea loc miercuri, 22 iunie, sau cel mai târziu joi, 23 iunie. Dupa depunerea juramântului, Necula isi va ocupa si biroul din cladirea Primariei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Mare greseala ati facut bacauani.veti vedea ce greseala ati facut in primele luni de mandat a primarului vostru .noi bacauanii l.am votat pe Manolache sa ne reprezinte.ei ne.au furat acest drept .acum vedem ca le este frica sa i acorde postul de vice lui manolache …normal .daca ar conduce necula …era simplu .asa ….Ne meritam soarta bacauani.ati schimbat exact ce este mai rau pt noi .

  2. Doamna Mioara… Lăsați animozitățile… Este nevoie de schimbare în Bacău… Este nevoie de o mână de fier și de un creier plin de cunoștințe, un creier care să ia decizii rapide,dar nu pripite,un om integru (care să nu se poată culca fără să aibă subalterni care să supravegheze în lipsa lui, nu de funcții pe nepotism sau relații),de un om cu o viziune futuristă. Noul primar deja a pus punctul pe I . Trebuie infrastuctură fraților… Dacă finalizează șoseaua de centură în mandatul lui, restul este ca și făcut… Totul se rezumă la a finaliza fără durerea de cap a centrului și la a ține cont de părerea cetățeanului băcăuan. Ca în afară. Și domnul Manolache își are locul lui în sufletul băcăuanilor. Nu mai gândiți politic. Gândiți în perspectivă. Nu pentru profitul curent. Fără sacrificii, Bacăul va fi distrus. Oricine are un cuvânt de spus într-un domeniu, lăsați-l să se destindă. De ce nu poate deveni Bacăul o putere economică ? Ceea ce se poate produce în județul Bacău ,poate acoperi consumul întregii … Administrația locală trebuie resuscitată. Profesioniștii trebuie lăsați în față. Și cei cu putere de muncă. Restul , la urmă. Restul, să își mănânce liniștit shaorma zilnică,să își bea … Și dacă tot este în proiect șoseaua de centură, nu uitați să interziceți tranzitarea cu lemn către corupție. Lăsați banii din Bacău în Bacău.Readuceți sănătatea,relansați sportul.Stopați poluarea . Creșteți natalitatea,creșteți speranța de viață… Finalizați spitalul. Și dotarea lui. Hrăniți băcăuani bio. Se poate. Eliminați mafia medicamentelor ,a … Sunt destule. Săptămânal, rapoarte către cei care v-au votat. TOTUL ,TRANSPARENT .

LĂSAȚI UN MESAJ