Jandarmii au incheiat misiunea fara evenimente deosebite

Militarii de la Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau si-au incheiat misiunea de asigurare a ordinii si sigurantei publice pe timpul pelerinajului de la Sf. Parascheva, din Iasi, derulata in perioada 10 – 16 octombrie.

In aceste zile nu s-au inregistrat evenimente deosebite si impreuna cu politistii s-a actionat pentru prevenirea si combaterea de fapte antisociale, fiind aplicate peste 60 de sanctiuni, in valoare de circa 14.000 de lei, pentru cersetorie, comercializare de bunuri fara documente legale ori tulburarea ordinii publice.

Temperaturile scazute si ploaia au facut ca asteptarea sa fie dificila pentru unii pelerini, care au avut nevoie de ajutor medical. „În aceasta perioada s-a intervenit în peste 200 de situatii pentru acordarea primului ajutor unor persoane cu probleme medicale (oboseala, stari de lesin), dintre acestea 28 de persoane au fost transportate la spital”, a declarat lt. Ionut Catana, purtator de cuvânt la GJM Bacau.

PUBLICITATE

Pe timpul misiunilor, jandarmii au gasit o suma de bani care-i cazuse unui pelerin din buzunar si i-au restituit-o dar au ajutat si o fetita de 3 ani, care se pierduse in aglomeratie, sa-si gaseasca parintii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ