În cadrul măsurilor dispuse la nivel naţional pentru descoperirea pilotului planorului dispărut joi 06.08.2015, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, s-au alăturat eforturilor comune întreprinse de către instituţiile cu atribuţii în domeniu din judeţul Bacău.

În acest sens, începând de luni 10.08.2015, forţe şi mijloace din cadrul unităţii participă zilnic, pe întreaga perioadă de vizibilitate, la acţiuni de căutare pe traseele şi zonele stabilite în urma şedinţelor operative ale misiunilor.

Astfel, până în prezent au fost verificate traseele din zona Slănic Moldova – Culmea Nemira, Mănăstirea Caşin, Scutaru – pârâul Caşin – pârâul Dobre şi Oituz.

PUBLICITATE

Se vor continua acţiunile de căutare conform măsurilor ce vor fi dispuse în zilele următoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ