Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în weekend-ul 24 – 26.06 a.c., vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural artistice ce se vor desfăşura în municipiul Bacău, cu ocazia Hramului Bacăului, ediţia 2016.

Jandarmii vor acţiona în sistem integrat, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, susceptibile de a fi comise în locurile publice, prevenirea evenimentelor nedorite, descurajarea infractorilor şi soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite de la cetăţeni.

Pentru menţinerea unui climat normal de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea incidentelor nedorite, jandarmii recomandă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări cultural artistice şi în mod special celor care participă la concertele de muzică, să adopte un comportament civilizat, să nu arunce obiecte către scenă, să nu forţeze cordoanele de ordine, să nu depăşească limitele decenţei socio-morale în manifestările comportamentale, să ţină cont că manifestările obscene contrar bunelor moravuri sunt sancţionate de lege.

Având în vedere orele târzii de desfăşurare a concertelor şi prezenţa unui public numeros, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău atrage atenţia cetăţenilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, iar la finalul spectacolelor, să evite traseele sau străzile lăturalnice.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ