La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, pe DN2, în localitatea Cleja, polițiștii au depistat un brăbat de 38 de ani, din județul Suceava, care conducea un autoturism înmatriculat în Irlanda, cu viteza de 107 km/h.

În urma verificarilor efectuate polițiștii au stabilit că suceveanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. pai in Irlanda pana nu demult nu era nevoie de permis de conducere…nici irlandezii nu aveau…se putea conduce cu factura de la gaz ..lumina..orice era scris numele tau…prin 2005 au aparut buletinele si mult mai tarziu permisele de conducere….si dupa aceea puteai sa-ti faci un permis la ‘baietii de la alimentara Romaneasca din Dublin’.. cu 20 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ