Inspectoratul de Poliție Județean Bacău scoate la concurs opt posturi de ofițer de poliție, în specialitățile poliție rutieră, ordine publică, comunicații și informatică, logistică și investigarea criminalității economice.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău în perioada 19-23 octombrie a.c.

Ca și la concursurile anterioare, nu există limită de vârstă și se menține criteriul de înălțime : 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați.

PUBLICITATE

Detaliile privind condițiile de înscriere, documentația necesară, probele de concurs, tematica și bibliografia pot fi consultate pe pagina de web a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, respectiv https://bc.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Aceeasi treaba veche ,paguboasa :completarea deficitului de cadre din sursa externa Am mai spus-o si o mai spun ;cu o asemenea politica de cadre nu o sa reusiti sa iesiti in veci si pururi din pozitia de Garcea .
    Scolariti-va oamenii , nu umblati cu artificii !

LĂSAȚI UN MESAJ