* la parterul și etajul întâi al Complexului comercial Luceafărul va fi deschis, pe 2 aprilie, un magazin general sub acest brand

Lanțul de magazine care funcționează sub brandul „Asia Shopping City”, aflat de 15 ani în țara noastră, va deschide a opta sa unitate din România în Bacău. Noul magazin este amplasat pe 2.000 mp în Complexul comercial Luceafărul, pe 500 mp la parter și pe tot etajul întâi al acestuia. Investiția este de circa un milion de euro. Vor fi create astfel și 25 de noi locuri de muncă.

„Avem în România un lanț de magazine pe traseul București-Nordul Moldovei, în București, Botoșani, Hârlău, Iași, Piatra Neamț, Pașcani, Buzău și acum în Bacău, nici unul mai mic de 1.000 de metri. Toate magazinele au fost amenajate de la zero, iar unele chiar au fost construite de noi. Sistemul de vânzare este tip autoservire.”
Florin Pătrașcu, managerul rețelei Asia Shopping City

Am vizitat magazinul chiar în timpul amenajării lui, când era montat mobilierul nou, specific fiecărui raion, și erau aranjate numeroasele sortimente de mărfuri. „Produsele, am aflat de la managerul Florin Pătrașcu, sunt din diferite țări și zone, precum China, Turcia, Italia, Ungaria și alte țări europene și asiatice. Și numele brandului spune, de fapt, aceasta.” Erau deja etalate de la confecții de damă, bărbați și copii, marochinărie, încălțăminte, obiecte de uz menajer și gospodăresc, până la produse electrice și electronice sau birotică etc.

Noul magazin se detașează prin ținută, prin investiție și prin suprafața comercială. Clienții pot circula ușor prin tot magazinul, de la parter la etajul întâi, inclusiv cu scara rulantă, dar pot intra și în alte magazine de la parter sau de la etajul al doilea. Important este că intrarea în magazin se poate face direct din stradă. Administratorul magazinului Luceafărul intenționează să pună în valoare și spațiul de la subsol, eventual pentru deschiderea unui magazin alimentar (cum a mai fost acolo), astfel încât oferta de produse pentru orice client al Complexului Luceafărul va fi cu atât mai bogată și completă.

„Pentru a fi atractiv pe piață trebuie să vii cu o ofertă largă, bogată. Se poate face într-un magazin foarte mare, precum Asia Shopping City. Practic, în acest magazin găsești tot ce ai nevoie pentru tine, pentru familia și casa ta. Un singur chiriaș într-un asemenea spațiu este un avantaj pentru noi. Iar oferta lui este modulată.”
Vasile Chițac, acționarul majoritar al societății Luceafărul

Alte articole