FOTO: Arhiva

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din comuna Ghimeş-Făget au depistat în flagrant un localnic de 27 de ani, care a tăiat ilegal şi sustras, din pădurea administrată de O.S. Ghimeş – Făget, un arbore esenţă răşinoase, specia molid.

Materialul lemnos, în volum de 2,12 mc şi o valoare de 460 lei, a fost confiscat şi predat în custodie reprezentanţilor O.S. Ghimeş – Făget.
În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Poliţiştii din comuna Asău au depistat în flagrant un bărbat de 53 de ani, din comună, care a tăiat ilegal şi sustras, din pădurea administrată de către O.S. Comăneşti, pct. Pârâul Agachi, un arbore esenţă foioase, specia gorun, cu un diametru la cioată de 71 cm.
Materialul lemnos, în volum de 3 mc şi o valoare de 2300 lei, a fost confiscat şi predat în custodie reprezentaţilor O.S. Comăneşti.În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ