Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care, vineri dimineaţă, a acostat o elevă de la Şcoala „A.I Cuza” Bacău şi a încercat să-i dea 50 de lei ca să meargă cu el la Bucureşti.

Este vorba despre un recidivist, în vârstă de 42 de ani, din comuna Tamaşi, şi a fost prins sâmbătă seara, în municipiul Bacău, în timp ce acostase o adolescentă de 17 ani, căreia, prin ameninţare cu acte de violenţă, i-ar fi cerut să întreţină raporturi sexuale cu el.

„Poliţiştii au reţinut bărbatul de 42 de ani pentru 24 de ore. Din verificări s-a stabilit că bărbatul este aceeaşi persoană care a abordat o minoră de 9 ani, în data de 13 octombrie, în apropierea unei unităţi de învăţământ din Bacău şi în continuare se efectuează cercetări”, a declareat agent şef adjunct Cătălina Creţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

PUBLICITATE

Individul va fi prezentat Parchetului cu propuneri legale. Acesta este recidivist, după ce a mai executat o pedeapsă de 9 ani pentru infracţiunea de viol, fiind eliberat în 2015.

Reamintim că incidentul de vineri dimineaţă s-a petrecut la câţiva paşi de şcoală şi de Secţia 2 Poliţie. Copila a refuzat orice dialog cu el, fiind educată de părinţi să nu stea de vorbă cu necunoscuţi, s-a smuls din mâna lui şi a fugit speriată în clasă unde i-a povestit învăţătoarei tot ce s-a întâmplat. Conducerea şcolii a anunţat poliţia.

UPDATE: Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţiile de lipsire de libertate şi tentativă de agresiune sexuală. El a fost prezentat judecătorilor care au decis arestarea sa pentru 30 de zile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Am si eu o intrebare simpla:de ce i se mai da drumul din inchisoare?Nu se vede clar ca e irecuperabil individul?Sa stea dupa gratii definitiv fiindca nu aduce nimic bun societatii!

  2. Educatie in scoala atat pentru copii cat si pentru parinti. Din pacate multi parinti nu stiu cum sa discute despre aceste lucruri cu copiii lor si evita de tot aceste discutii.

LĂSAȚI UN MESAJ