Furtuna care s-a abatut peste Bacau, vineri seara, a lasat in urma dezastru.

Centrala termica arsa la “Karpen”

La Colegiul Tehnic de Comunicatii ” N.V.Karpen” pompierii au intervenit pentru a scoate apa din subsolul cladirii, care a fost inundat.

“Apa a refulat din canalizarea orasului in subsolul cantinei liceului nostru. Acolo avem montata centrala termica ce deserveste intreg campusul scolar. Bineinteles ca a fost afectata. Se va face o expertiza tehnica luni”, a declarat prof. Remus Cazacu, directorul colegiului.

PUBLICITATE

Inundatie si la spital

Si la Spitalul Judetean de Urgenta au fost probleme. Tot personalul medical a fost in alerta. “A fost inundat subsolul de la Pediatrie.

La Unitatea de Urgente, unde avem depozitata si arhiva, nu sunt probleme. Oricum, inca mai evaluam situatia”, ne-a spus Adrian Popa, directorul unitatii spitalicesti.

“A fost inundat parte din subsolul de la Pediatrie si parte din subsolul de la pavilionul Medico-chirugical. Nu au fost victime, iar pagubele nu le putem evalua cu exactitate decat luni. Nu au fost afectate utilaje sau instalatii, dar a fost inundata o mica parte de arhiva situata la subsolul Unitatii de Primiri Urgente”, a precizat Adrian Popa, directorul unitatii spitalicesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Poate ar fi timpul sa se verifice toate gurile de canal daca sunt functionale. Va dau exemplu la intersectia strazilor Iosif Cocea cu Logofat Tautu sunt PATRU guri de canal, toate colmatate cu PAMANT. In mod cert, aceeasi situatie este si in alte locuri, care au fost vizibile la aceasta ploaie. Iar apa a ramas pe carosabil, sau a luat drumul spre beciuri si subsoluri. De ce ? Pentru ca toate sapaturile facute au lasat mizerie in urma lor, in special pamant, care a fost carat de apa în canal si pentru ca strazile sunt nematurate, pline de praf, frunze, etc. Daca aceste guri de canal ar fi functionale, in mod sigur nu ar mai fi atata apa pe carosabil sau in subsolurile cladirilor. Vom vedea daca s-a invatat ceva din aceasta experienta, pe care nu o dorim repetata.

LĂSAȚI UN MESAJ