Profesorii bacauani par hotarâti. Nemultumiti de salarii si de subfinantarea sistemului, membrii Sindicatului Liber din Invatamânt cer in regim de urgenta negocieri cu Guvernul Ciolos.

In caz contrar, solutia este extrema: boicotarea examenelor nationale.

Primele dintre acestea sunt cele ce tin de Evaluarea Nationala, pentru absolventii claselor a VIII-a, examene care sunt programate sa inceapa luni, 27 iunie.

PUBLICITATE

In Bacau, sunt inscrisi in aceasta evaluare circa 6.500 de elevi.

SLI BACAU

UPDATE:

Sindicalistii bacauani, alaturi de cei din Suceava si Iasi, singurii din tara care si-au mentinut decizia de a boicota examenele nationale, au fost chemati la discutii, la Guvern.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Așa și , domnule profesor . Ar trebui să știți si să susțineți această acțiune a colegilor dumneavoastră ( asta dacă intr- adevar sunteți cadru didactic) pentru ca peste 90% dintre cadrele didactice nu vor participa luni la examenele naționale

  2. Bateti cu totii campii cu …gratie. Nu va fi niciun protest pentru ca nu avem respect pentru propria noastra persoana si in plus nu avem un sindicat ci niste personaje care ne “recomanda” boicotarea si neimplicarea in examenele nationale. Asa sindicat, asa membri de sindicat, asa statut social si drepturi pentru cadrele didactice. Mult succes echipei SLI Bacau in … actiunile de recunoastere a statutului social al celor pe care ii reprezinta!!! Ha, ha!!!

LĂSAȚI UN MESAJ