In vreme ce pompierii bacauani interveneau la incendiul de pe strada Mihai Viteazu, s-a primit o alerta de incendiu pe strada Alecu Russo, la etajul opt al unui imobil.

Miercuri, 08 iunie a.c., la ora 20:52, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a fost solicitată să intervină în municipiul Bacău, strada Alecu Russo, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în apartamentul unui bărbat, în vârstă de 58 de ani, situat la etajul VIII al unui bloc de locuințe.

Salvatorii băcăuani s-au deplasat imediat la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare și lucru la înălțime și o ambulanță SMURD.

PUBLICITATE

Pompierii militari sosiți la locul intervenției, la ora 20:55, au constatat faptul că proprietarul apartamentului dormea, iar acesta uitase o oală cu mâncare pe aragaz.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:00, în limitele găsite.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, au ars grăsimile dintr-o oală uitată pe aragaz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ