Curtea de Apel Bacau a respins, astazi, cererea fostului deputat de Bacau, Mihai Banu, de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Instanta a admis propunerea DNA de prelungire a arestului preventiv pentru 30 de zile, de la 9 august la 7 septembrie.

Fostul demnitar poate contesta decizia La Inalta Curte de Casatie si Justitie. Banu este acuzat ca “in perioada 2010-2012 ar fi pretins isi primit de la un om de afaceri, suma de 270.000 euro, pentru ca, în calitate de deputat, sa-si foloseasca influenta personala sau prin intermediul altui demnitar, pe lânga membri ai Guvernului României, în vederea alocarii unei sume de bani catre o primarie de pe raza judetului Bacau”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. N-am nimic cu omu asta, nu-l cunosc, dar fara suparare a cam picat de fraier!
    apropo versatul stavarake nu mai serveste ceva arest? cine dracu stie sa fenteze justitia mai bine ca el?

LĂSAȚI UN MESAJ