@ FCM Bacau-Petrolul Moinesti 3-0 (2-0)

FCM Bacau a prins gustul victoriei. Dupa acel 2-1 de sambata, de la Moinesti, contra Petrolului, &#8222galben-albastrii&#8221 s-au repetat ieri, pe stadionul &#8222Municipal&#8221 ridicand stacheta. De data aceasta, echipa antrenata de Cristi Popovici s-a impus mult mai categoric. Un 3-0 cu doua goluri de generic semnate Ganea si Vranceanu. Drumul spre victorie a fost deschis insa de un gol facilissim. O simpla formalitate, indeplinita de MATEI in minutul 17. Atacantul bacauan a spart in sfarsit gheata, trimitand in poarta din cativa metri o minge respinsa in fata de portarul Anton la o reluare a lui Bojescu. Golul de 2-0 a fost, in schimb, cu adevarat frumos. A cazut in minutul 35 si a apartinut lui GANEA, care a sutat superb de la 28 de metri lateral stanga, invingandu-l pe Anton cu ajutorul barei laterale. Daca in prima parte a intalnirii, moinestenii au avut cateva zvacniri ofensive, in schimb in repriza secunda, jocul a curs doar spre poarta Petrolului, Ignatescu indeplinind rolul de somer. Meritul a fost in special al bacauanilor, a caror insistenta a fost premiata cu un nou gol. &#8222Galben-albastrii&#8221 au sigilat rezultatul in minutul 67, cand am asistat la o alta reusita de kinograma. De data aceasta, meritul a revenit lui VRINCEANU, care a inventat un sut cu bolta prin surprindere de la peste 35 de metri lateral stanga.

De la bacauani au lipsit in continuare David, Dobos, M. Tanasa, Potorac si Neagu, ultimii doi fiind menajati de antrenorul Cristi Popovici. In prima repriza, FCM Bacau a aliniat urmatorul “unsprezece&#8221: Manea-Codreanu, Spiridon, Geaman, Ganea-Dornescu, Trofin, Bojescu, Gheorghiu-Doltea, Matei. In partea a doua, gazdele au trimis in teren urmatoarea formula de echipa: Ignatescu-Banu, Spiridon (Geaman), Mardare, Isac-Botezatu, Trofin (Vranceanu), Mavriche, Gheorghiu (Matei)-Petcu, Berza.

Petrolul Moinesti a inceput meciul in urmatoarea alcatuire: Anton-L. Muntianu, Chiriac, Dragomirescu-Gurguiatu, Vranceanu, Tismanaru, R. Cojocaru, R. Marin-Jipa, Ursu. Dupa pauza au mai evoluat: Unguras, Nicolae, Berea, Moldovanu, Duma, Gafita, Dobarceanu.

Au arbitrat: Cr. Sava-A. Mangeac, B. Terente.Scris de Dan SION

Alte articole