Un bărbat de 32 ani bănuit că ar fi distrus bunuri dintr-o locuință și ar fi pregătit sustragerea din aceasta a mai multor bunuri, a fost depistat de polițiști și condus la sediul Poliției Municipiului Bacău.

La data de 18 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău, au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de o persoană de sex masculin de 59 ani din Bacău, despre faptul că, în data de 18 iunie a.c., în intervalul orar 09:00 – 11:00, perioadă în care bărbatul a lipsit de la adresa de domiciliu, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința aflată la parterul unui imobil din Bacău, ar fi răvășit bunurile din interiorul locuinței și ar fi adormit la fața locului.

Din cercetările efectuate de către polițiști, a rezultat că un bărbat de 32 ani a pătruns prin efracție în locuința respectivă, a răvășit bunurile aflate în interiorul imobilului și a adormit, polițiștii stabilind și că acesta a consumat băuturi alcoolice în aparatamentul persoanei vătămate și se afla într-o stare avansată de ebrietate.

PUBLICITATE

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău, la data de 27 iunie a.c., față de bărbatul de 32 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, umând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ