Hoti isi fac din nou de lucru prin cartierele bacauane. Aleea Parcului este una din zonele vizitate recent de un astfel de hot care a incercat sa intre intr-un apartament situat la parterului blocului 42.

Individul a profitat de faptul ca fereastra locuintei era intredeschisa si a escaladat pervazul. Odata ajuns in interior a dat nas in nas cu proprietarul, care era acasa si tocmai iesea dintr-o alta camera. Hotul a inventat o scuza si a fugit pe unde a intrat.

Intâmplarea a bagat frica in locatarii de la blocurile vecine, iar oamenii se tem sa mai deschida ferestrele pentru a aerisi.

“Nu demult am auzit ca a intrat un hot pe fereastra de la bucatarie a unui vecin care sta la un bloc mai incolo. Cica s-a trezit omul cu hotu-n casa si pâna sa se dezmeticeasca, individul a luat-o la fuga. Cum sa intri peste om in casa? Uite asa te poti trezi cu gâtul taiat, nenorocit la tine in casa”, spune Ruxandra Kaindel.

Aleea Parcului este cunoscuta ca fiind o zona linistita, cu populatie imbatrânita si oameni singuri, lipsiti de aparare. Hotii vâneaza oamenii vulnerabili si ataca la sigur acolo unde stiu in ce perioada vine pensia, mizând pe faptul ca batrânii au bani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ