Ruinele fostei fabrici Proletarul si blocurile comuniste au devenit studio de filmare pentru noua generatie de hip-hoperi. In cateva zile, pe YouTube au aparut doua clipuri ale artistilor bacauani.

Primii au fost Minim feat Demisec & Leo, care au lansat piesa “Stai putin”. Pe cand se pregateau sa sarbatoreasca si numarau afisarile pe YouTube, s-a produs dezastrul: clipul a fost sters pe motiv ca incalca termenii si conditiile site-ului.

A fost repostat, insa doua zile mai tarziu. De atunci a ramas online.

La cateva zile, un alt clip apare online. De data asta protagonistii sunt Sk8 & Stefan (Adrian Balaban si Stefan Liche), care fac un cover dupa piesa PaRap a lui Cabron. Clipul a fost filmat pe pasajul subteran de la Narcisa si pe un bloc de 10 etaje.

“Vorbesc ca si cum as fi un hater, vorbesc in numele haterilor, ce am auzit de la hateri despre ei. Spun si despre mine si baietii mei. Singurii care vor da dislike vor fi cei ce nu inteleg mesajul si cred ca ii criticam pe respectivii, intr-un cuvant, “haterii”, spune Sk8.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ