23 februarie 2024
EvenimentHidroelectrica avertizează asupra clipurilor deepfake care promovează tranzacționarea falsă a acțiunilor companiei

Hidroelectrica avertizează asupra clipurilor deepfake care promovează tranzacționarea falsă a acțiunilor companiei

Hidroelectrica a emis un comunicat de presă pentru a informa publicul cu privire la apariția unor clipuri video contrafăcute, folosind tehnologia deepfake, ce implică persoane publice, artiști și vedete TV în promovarea falsă a tranzacționării acțiunilor companiei.

În comunicat, Hidroelectrica subliniază că aceste conținuturi sunt frauduloase și induc în eroare publicul cu privire la implicarea personalităților în tranzacționarea acțiunilor Hidroelectrica. Compania afirmă că declarațiile din aceste clipuri nu sunt reale și nu reflectă opiniile sau poziția reală a personalităților respective.

Recomandările Hidroelectrica către public includ evitarea încărcării datelor personale sau bancare pe platforme online ce promit câștiguri exagerate în urma tranzacționării acțiunilor Hidroelectrica, raportarea conținuturilor false și colaborarea cu platformele pentru eliminarea rapidă a acestora. Compania îndeamnă publicul să nu se lase înșelat de citate sau imagini asociate cu diverse nume celebre.Hidroelectrica asigură investitorii și publicul că iau măsuri pentru protejarea intereselor acestora și colaborează cu autoritățile pentru investigarea și contracararea oricăror acțiuni ilegale care afectează numele și imaginea companiei.

“Siguranța și securitatea investitorilor și a partenerilor noștri sunt prioritare pentru noi”, a declarat un reprezentant al companiei.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri