FOTO: Lacra Luci Bosingeanu

Nu doar in municipiul Bacau au fost probleme saptamâna trecuta, dupa furtuna puternica. Si la Hemeius mai multe gospodarii au fost afectate, iar unii locuitori sunt nemultumiti de modul in care s-a intervenit.

Irina Munteanu ne-a contactat pe telefonul redactiei, sesizându-ne ca „am cerut si noi o pompa pentru fântâna, ca sa putem face curatenie, totul miroase ingrozitor. A intrat apa in curte, stim ca mai putin ca la vecinii nostri, dar avem nevoie si noi de ajutor. Vrem doar sprijin sa ne curatam fântâna”, a spus Irina Munteanu, care da vina pe intârzierea interventiilor pe faptul ca in campanie a sustinut alt candidat.

Primarul abia ales, Constantin Sava, sustine ca s-a intervenit in ordinea prioritatilor. „Doamna va poate spune ca am fost de sâmbata dimineata la ea in gospodarie dar noi nu avem o pompa de asa mare adâncime. Oricum, dânsa nu ne-a spus ca vrea si fântâna sa o curatam.

PUBLICITATE

Intre timp, pompele noastre s-au ars si acum am sunat la pompieri, sa ne ajute ei. Mai sunt si alti oameni in aceeasi situatie, cu fântânile si ii vom sprijini pe toti”, a spus primarul Sava.

15 gospodarii au fost afectate de intemperiile violente de saptamâna trecuta, in Hemeius. Primarul a promis ca va face eforturi pentru a-i sprijini pe toti cei in nevoie iar campania electorala s-a incheiat.

„Sunt primarul tuturor locuitorilor. Acum nu mai tinem cont de politica, trebuie sa fim oameni”, a conchis Sava.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ