20 aprilie 2024
EconomieGrupul Panimon își extinde rețeaua de magazine

Grupul Panimon își extinde rețeaua de magazine

Grupul Agri­cul­torul-Panimon își consolidează poziția pe piața locală a produselor de panificație și făină, urmărind o strategie ambițioasă de extindere la nivel național. Astăzi, compania marchează un nou pas important în această direcție, anunțând că opt dintre magazinele sale proprii au fost rebranduite conform noului concept.

Cifrele financiare pentru anul 2023 reflectă o creștere semnificativă, cu o cifră de afaceri la nivel de grup însumând 155 de milioane de euro, comparativ cu 136 de milioane de euro înregistrate în anul precedent. Ovidiu Bucătaru, CFO al grupului Agricultorul-Panimon, subliniază importanța acestui pas, evidențiind că grupul se concentrează pe consolidarea brandului propriu și extinderea la nivel național.

Sub noua formă Panimon Atelier, compania își propune să ofere produse de panificație și făină de calitate, urmărind să își extindă rețeaua de magazine proprii. Astăzi, din cele opt magazine deținute, patru au fost rebranduite, iar planurile pentru anul 2024 includ deschiderea a încă cinci magazine noi.În continuare, compania vizează județul Bacău ca zonă de dezvoltare, având prezență în localități precum Valea Trotușului, Moinești, Târgu Ocna și Onești, iar obiectivul următor este municipiul Bacău. Strategia de expansiune include și alte orașe importante precum Iași, București și Cluj.

Pentru a-și spori vizibilitatea și a se poziționa pe piața națională, compania a început să participe la diverse evenimente private, marcând un pas important în planurile sale de extindere și consolidare a prezenței pe piață.

spot_img

Alte titluri

spot_img

Ultimele știri